Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Μας είπε ότι ασχολείται με τον σατανισμό, είπε αστυνομικός

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, που ασχολήθηκε με την εξιχνίαση της υπόθεσης και συμμετείχε στις έρευνες από την πρώτη ημέρα της δήλωσης της εξαφάνισης της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

«Ξεκινήσαμε την έρευνα όλων των προσώπων που είχαν φυσική παρουσία στον συγκεκριμένο χώρο. Από τις κάμερες είχαμε δει το λευκό αυτοκίνητο και ήταν ένα ιδιαίτερο αμάξι. Βλέποντας το αμάξι να περνάει από την κάμερα, τον καλέσαμε να καταθέσει καθώς ήταν ένας από τους υπόπτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης δεν είχε απασχολήσει τις αρχές μέχρι εκείνη τη στιγμή» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο ίδιος μας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να παρενοχλήσει γυναίκες με το αυτοκίνητο του, οι οποίες δεν είχαν δηλωθεί ενώ μας υπέδειξε και τα σημεία όπου είχε γίνει η προσπάθεια. Στην αρχή, όταν τον προσαγάγαμε αρνήθηκε την παρουσία του στον χώρο».

Παράλληλα τόνισε ότι ήταν επτά μέτρα βάθος στο καταφύγιο και ότι οδηγήθηκαν στο σημείο μετά τις υποδείξεις του φερόμενου ως δράστη. Μάλιστα οι Αστυνομικοί έφτασαν εκεί με εθελοντές που ασχολούνται με σπήλαια.

«Δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στον χώρο αν δεν κρατούσαμε ο ένας τον άλλο ήταν πολύ δύσκολη η πρόσβαση ειδικά στην είσοδο» είπε.

Επιπλέον ο αστυνομικός τόνισε ότι η συμπεριφορά του φερόμενου ως δράστη ήταν από την αρχή περίεργη, είχε πολύ άγχος. «Την στιγμή που πήγαμε στο πατρικό του φερόμενου ως δράστη, για την προσαγωγή, ήταν πολύ αναστατωμένος, σχεδόν είχε δάκρυα στα μάτια. Στη συνέχεια πήγαμε στο τμήμα για να απολογηθεί και ενώ είχε πέσει ήδη σε αντιφάσεις, στην αρχή απέκρυψε όλη την πράξη» είπε.

Όπως ανέφερε: «Μετά την προανακριτική απολογία πήγαμε για αυτοψία στον χώρο και έπειτα στη δεύτερη προανακριτική απολογία, ανέφερε όχι μόνο σκότωσε το θύμα αλλά ότι το βίασε κιόλας κάτι που στην αρχή το είχε αποκρύψει. Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης είχε αναφέρει στους αστυνομικούς, ότι ανώτερες δυνάμεις τον οδήγησαν σε αυτές τις πράξεις καθώς ασχολείτο με τον σατανισμό».
Πηγή: flashnews.gr

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]