Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Latest Posts

50χρονος εξαφανίστηκε μέσα από τα επείγοντα του νοσοκομείου «Γεννηματάς»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 50χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μέσα από τα επείγοντα του το νοσοκομείου «Γεννηματάς». Οι συγγενείς ισχυρίζονται ότι είχαν ενημερώσει πως ο άνθρωπός τους πάσχει από χρόνιο νευρολογικό πρόβλημα που του προκαλεί διαλείψεις και τάσεις φυγής.

Η συνέχεια ωστόσο, μέσα στα επείγοντα του «Γεννηματάς» δεν ήταν αυτή που φαντάζονταν, όπως λένε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Πού να τον βρούμε εμείς αυτή τη στιγμή; Αν έχει πάθει κάτι εμένα ποιος θα μου τον φέρει πίσω αυτή τη στιγμή; Κανείς… Ήταν σαν να μην με άκουγαν. Δεν το πιστεύω ότι μπορείς να πας στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά και να σε χάσουν. Αυτό δεν το διανοείται το μυαλό μου. Το έζησα πρώτη φορά. Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω…»!

Είναι το ξέσπασμα της κόρης του 50χρονου Άκη Καούρα, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας (08.03.2021), όπως έχει ήδη ενημερώσει και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Παίρνουμε ασθενοφόρο ιδιωτικό γιατί τα υπόλοιπα δεν τα βρίσκαμε και μας πηγαίνουν στο «Γεννηματάς» που εφημέρευε. Εκεί λοιπόν, τον έβαλαν κατευθείαν στην νευρολογική, δεν μας ενημέρωναν καθόλου, γινόταν ένας πανικός διότι εφημέρευε και είχε πάρα πολύ κόσμο, τελειώνουμε από τη νευρολογική και μας λένε ότι θα πρέπει να πάμε τις εξετάσεις στην παθολογική. Τον παίρνουνε μέσα και μας λένε ότι θα γίνει εισαγωγή».

«Περιμένουμε την εισαγωγή. Μετά επειδή είχαν τέσσερα κρούσματα (σ.σ. κορονοϊού) μέσα στο παθολογικό, μας διώχνανε, δεν μας αφήνανε να μπούμε. Και πηγαινοερχόμασταν και στο τέλος μας φώναζαν κιόλας: «Τι θέλετε κάθε ένα λεπτό να μας πρήζετε για τον Καούρα;» Εντάξει; Αυτή είναι η συμπεριφορά…».

«Κάποια στιγμή μας λένε: «Του έχουμε κάνει το τεστ του κορoνοϊού, διότι για να πάει στο δωμάτιο, πρέπει να έχει κάνει τεστ. Οπότε, θα περιμένετε τρεις ώρες περίπου όσο βγαίνει το τεστ, απ’ έξω, κι όταν θα βγει, θα σας καλέσουμε να τον πάμε στο δωμάτιο».

Εξαφάνιση – σοκ: «Δεν έχει μαζί του λεφτά, δεν έχει κινητό, δεν έχει τίποτα»


Περνάνε οι ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει μία νοσηλεύτρια και μας λέει: «Περάστε μέσα για τον κ. Καούρα για να κάνετε την εισαγωγή». Μπαίνουμε μέσα και δεν είναι πουθενά. Δεν υπάρχει. Μας λέει «εδώ τον είχαμε, στην παθολογική». Μπαίνουμε στην παθολογική και οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες δεν ξέρουν τίποτα».

Ο 50χρονος έκτοτε αναζητείται από τους συγγενείς αλλά και τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ειδοποιήθηκαν αμέσως για το περιστατικό.

«Δεν έχει μαζί του λεφτά, δεν έχει κινητό, δεν έχει τίποτα. Δηλαδή, περιπλανιέται μόνος του και δεν ξέρω, είναι καλά; Έχει πάθει κάτι; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Να πας τον πατέρα σου να γίνει καλά και να τον χάνεις. Δεν υπάρχει… Δηλαδή να τον είχα πάρει σπίτι μου θα ήταν προτιμότερο».

Η 24χρονη κόρη του, δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για τον τρόπο που αντέδρασε, όπως λέει το προσωπικό του νοσοκομείου στην εξαφάνιση του πατέρα της:

«Ούτε που αγχωθήκανε. Ούτε που τους ένοιαξε. Λες και χάσαμε κουνούπι κάνανε. Μας λέγανε «μη φωνάζετε, μην κάνετε…» και της λέω «συγνώμη κυρία μου, εσύ άμα έχανες τον πατέρα σου μέσα στο νοσοκομείο, τι θα έκανες;» Δεν ψάχνανε, δεν μας βοηθούσαν, συνέχισαν τη δουλειά τους κανονικά λες και δεν χάσανε τίποτα!»

Το νοσοκομείο από την πλευρά του δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά. Οι συγγενείς του 50χρονου κάνουν έκκληση, όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται, να ενημερώσει το συντομότερο τις αρχές.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

STAY IN TOUCH