Sunday, April 28, 2024

Latest Posts

Γιώργος Παθιακάκης: Ανοίγουν οι ακαδημίες – Ξανά στις προπονήσεις τα παιδιά μας

Έπειτα από αποχή 7 μηνών έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα ανοίγουν ξανά οι πόρτες της ακαδημίας μας ώστε να υποδεχθούμε τους μικρούς μας αθλητές.

Όπως μας είπε ο κ. Γιώργος Παθιακάκης,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ

Η ακαδημία μας, ενημερώνει τους αθλητές μας και τους γονείς τους ότι, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΓΓΑ, από τη Δευτέρα 17 Μαϊου γίνεται επανέναρξη των προπονήσεων ποδοσφαίρου.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ1 Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα δώσουμε συνέχεια στην φετινή χρονιά σε αυτό που αγαπούν τα παιδιά μας.

Οι προπονήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη αναρτηθεί στο pathiakakisfc.com/blog

pathiakakis

Ειδικά:

Έχουμε ανακοινώσει ξεχωριστά για το κάθε τμήμα την ημέρα και την ώρα για την επανέναρξη τους.

Η πρώτη εβδομάδα (17/23) θα είναι περίοδος προσέλευσης. Αν υπάρξει σε κάποια τμήματα μεγάλη αποχή πιθανόν κάποια να συγχωνευτούν.

Τα παιδιά θα πρέπει να προσκομίσουν τις βεβαιώσεις των self test που πηγαίνουν και στο σχολείο.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1

Αν κάποιος γονιός δεν θυμάται το τμήμα του παιδιού μπορεί να μας στείλει email στο fcpathiakakis@gmail.com να αναγράφει το ονοματεπώνυμο και την ηλικία και θα αποστέλλεται το τμήμα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το αναψυκτήριο δυστυχώς δεν μπορεί να λειτουργήσει καθώς ο ΚΑΔ του αθλητικού κέντρου παραμένει κλειστός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Σας ευχαριστούμε πολύ ευχόμαστε καλή αντάμωση.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]