Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Οι τρεις κακοποιοί που είχαν «ρημάξει» καταστήματα στα Νότια Προάστια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών αλλοδαπών, κατηγορούμενων για διακεκριμένες κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, που αφαιρούσαν επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης και άλλα αναλώσιμα είδη, συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 8-12-2020 στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Πρόκειται για τους:

1. (επ.) META (ον.) FARI του RAKIP και της MINE , γεννηθέντα την 5-10-1971 στην Αλβανία

κ1

2. (επ.) META (ον.) ADI του IBRAHIM και της BURBUQE , γεννηθέντα την 3-6-1986 στην Αλβανία

κ2

3. (επ.) BERISHA (ον.) PANAJOTIS του DINE και της LULZIME , γεννηθέντα την 29-9-1995 στην Αλβανία

κ3

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9856169 του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 15-6-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]