Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Τσάρλι Σιν: Οικονομική καταστροφή, καταχρήσεις, ξέφρενα πάρτι και έκλυτος βίος

Στις 3 Σεπτεμβρίου ο Αμερικανός ηθοποιός που έγινε σούπερ σταρ από ταινίες, σίριαλ και τον έκλυτο βίο του, έγινε 55 χρονών. Ένα αξιοσέβαστο πρώην ρεμάλι του Χόλιγουντ που έχασε την αλλοτινή του λάμψη κι ανακάλυψε τον αυθεντικό, νηφάλιο εαυτό του.

Κάποτε η προσωπική του ζωή του διάσημου πρωταγωνιστή έκανε τα ρωμαϊκά όργια να μοιάζουν με αθώα παιδικά φιλιά, το κασέ του αποτελούσε παγκόσμιο ρεκόρ κι εκείνος απολάμβανε νέκταρ και αμβροσία στον έβδομο ουρανό. Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού σήμερα ο Τσάρλι Σιν είναι σχεδόν φαλιρισμένος και εκδιωγμένος από το χώρο του θεάματος.

Υπερφυσικά αξιολάτρευτος παρά τα κατά συρροή του «εγκλήματα», μπήκε στη ζωή μας ηρωικά με το κινηματογραφικό «Πλατούν» (1986), μας έπεισε ότι θα μείνει με το «Wall Street» (1987) και παρέλαβε το πνεύμα μας με τον ξεκαρδιστικό ρόλο του στο αξεπέραστο «Two and a half men»- προτού τον διαδεχτεί ο Αστον Κούτσερ. Ο τηλεοπτικός Τσάρλι Χάρπερ θύμιζε τον αληθινό Τσάρλι Σιν, ίσως γι’ αυτό να ήταν και τόσο ακαταμάχητος ακόμα κι όταν έπιανε πάτο βάσει σεναρίου. Το οποίο επαληθεύτηκε στην αληθινή του ζωή.

 

Charlie_Shenn_Platoon
O Τσάρλι Σιν μπήκε στη ζωή μας ηρωικά με το κινηματογραφικό «Πλατούν» (1986)
Wall-Street-Charlie-Sheen
O Τσάρλι Σιν από την ταινία Wall Street

Δύο ρεκόρ Γκίνες και μια αληθινή αγάπη επιτέλους
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», που μάλλον θέλησε να του κάνει ένα αψυχολόγητο δώρο τη μέρα των φετινών γενεθλίων του, σήμερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ταπί, καταγεγραμμένος στη μαύρη λίστα των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών και ζει με χαρτζιλίκια των τριακοσίων και κάτι ευρώ ανά ευχετήριο βίντεο στο cameo.com – ναι, φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να ευχηθεί ο απίθανος Τσάρλι Σιν σε αυτούς που αγαπάνε τη μέρα των γενεθλίων/επετείων τους.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που το 2010 έγραφε ιστορία μπαίνοντας στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τη συγκεκριμένη χρονιά, με τις σπαρταριστές εμφανίσεις του στο «Two and a Half Men» να τον κάνουν πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια δολάρια το επεισόδιο.

Τα καλά νέα είναι πως η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, τα βίαια επεισόδια με θύματα ακόμα και γυναίκες, τα προβλήματα με τον νόμο και οι συλλήψεις, οι αποτυχημένες προσπάθειες απεξάρτησης που του κόστισαν τον θρόνο του, ανήκουν κι αυτά στο παρελθόν. «Την τελευταία φορά που πήρα ναρκωτικά, πρέπει να ήταν περισσότερα από όσα μπορούσε να αντέξει οποιοσδήποτε», έχει ομολογήσει ο ίδιος, όμως, αν όλα πάνε καλά, στις 10 του φετινού Δεκεμβρίου θα συμπληρώσει τρία χρόνια πεντακάθαρος από ουσίες και αλκοόλ. Ακόμα κι από το τσιγάρο την τελευταία χρονιά.

Υποστηρίζοντας πως λέει πάντα την αλήθεια γιατί έτσι δεν μπερδεύεται, υπήρξαν στιγμές που ο Τσάρλι Σιν απέδιδε όλα όσα ενοχλούσαν τους «υποκριτές» κατακριτές του στο «τιγρίσιο αίμα» που έβραζε μέσα του έτοιμο να εκραγεί, στο γεγονός ότι διέθετε το «DNA του Άδωνι» και στο ότι ήταν ένας «ροκ σταρ από τον Άρη» που έβρισκε κατανόηση μόνο από χαρισματικά σαν τον ίδιο άτομα. Στο απόγειο της καριέρας του άρχισε να βλέπει τη μια πόρτα να κλείνει μετά την άλλη αφού οι παραγωγοί τον θεωρούσαν πια αναξιόπιστο και εξωφρενικά ανυπόφορο.

Το 2015 ο ίδιος αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη τον σκελετό στην ντουλάπα του απ’ όπου πήγαζε και η βιαιότητα που τον είχε καταλάβει: ήταν φορέας του HIV από το 2011 αλλά το κρατούσε μυστικό. Στο διάστημα αυτό ξόδεψε εκατομμύρια για να κρατήσει κλειστά τα στόματα των καλοθελητών που τον εκβίαζαν. Και εκτίναξε σε δυσθεώρητα ύψη τον όρο «υπερβολική» για κάθε είδους χρήση ουσιών και παραβατική συμπεριφορά. Έφτασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό μετά από ενδοφλέβια ένεση κοκαΐνης.

«Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ήταν τα μόνα μέσα που είχα τότε για να καταπολεμήσω το άγχος και τον φόβο. Απλά χειροτέρεψαν τα πράγματα. Ήθελα να καταπνίξω την αγωνία για το πώς θα άλλαζε τη ζωή μου αυτή η κατάσταση και γινόμουν λιώμα για να μην το σκέφτομαι», έχει παραδεχτεί αφοπλιστικά. Κι όμως, ήταν στην αρχή του προσωπικού του εφιάλτη, το 2011, που ξεσπώντας την οργή του (και) στα social media, μπήκε για δεύτερη φορά στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος που συγκέντρωσε γρηγορότερα απ’ όλους ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Twitter: χρειάστηκε μόλις 25 ώρες και 17 λεπτά.

Τη συνταρακτική δημόσια εξομολόγησή του διαδέχτηκε η απόσυρση του Τσάρλι Σιν από τους προβολείς και τους τίτλους των ταμπλόιντς, σηματοδοτώντας μια σπάνια περίοδο στην πολυτάραχη ζωή του. Μετά από δεκαετίες που έμοιαζαν με ένα διαρκές ξέφρενο πάρτυ, με αχαλίνωτα όργια και σαρκικές σχέσεις με σεξοβόμβες και πορνοστάρ –παρά τους τρεις γάμους από τους οποίους απέκτησε πέντε παιδιά- ο μεσόκοπος Τσάρλι Σιν ανακάλυψε την αληθινή αγάπη. Και μαζί, τη γαλήνη της ψυχής όπως δείχνει στις λιγοστές πια εμφανίσεις του. Από το 2017 έχει στο πλάι του την 31χρονη Τζούλια Στάμπλερ η οποία δεν φοβήθηκε ούτε το ιατρικό του ιστορικό ούτε το ποινικό του μητρώο, καταφέρνοντας να προσφέρει μια φυσιολογική καθημερινότητα στον άλλοτε βαρόνο των καταχρήσεων. Είναι μοντέλο, ολίγον ηθοποιός και παλιότερη νταντά των δίδυμων αγοριών που ο Σιν απέκτησε με την τρίτη σύζυγό του, Μπρουκ Μιούλερ.

Sheen_Miller
Ο Τσάρλι Σιν με την τρίτη σύζυγό του Μπρουκ Μιούλερ

Οσο για τη μαύρη τρύπα στα οικονομικά του, η αλήθεια είναι ότι το 2018 ο συμφιλιωμένος με τη νέα του ζωή ηθοποιός είχε καταφύγει στο δικαστήριο ζητώντας μείωση των διατροφών που καταβάλλει στις πρώην συζύγους του Μπρουκ Μιούλερ και Ντενίζ Ρίτσαρντς (με την οποία απέκτησε επίσης δύο παιδιά), εξηγώντας ότι αντιμετωπίζει μια «φοβερή οικονομική κρίση». Και όταν φέτος κινδύνεψε να χάσει την εφτά υπνοδωματίων έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για ένα χρέος σχεδόν 70.000 ευρώ, o Σιν αναγκάστηκε να την πουλήσει ρίχνοντας την αρχική τιμή κατά 4 εκατομμύρια ευρώ και παραχωρώντας τη έναντι 7 εκατομμυρίων τελικά στον επόμενο ιδιοκτήτη της.

charlie-sheen-3-500
Ο Τσάρλι Σιν με την πρώτη του σύζυγο Ντενίζ Ρίτσαρντς με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Την εποχή που τον απέλυσαν από τους «Two and a Half Men», του αφαιρέθηκε η επιμέλεια δύο παιδιών του κι εκείνος έβρισκε καταφύγιο στο ερωτικό τρίγωνο που είχε δημιουργήσει συζώντας με μια πρώην νταντά και μια πορνοστάρ, είχε δηλώσει πως «όλοι λένε ότι έχω εννέα ζωές, αλλά πρέπει να προσέχω γιατί δεν ξέρω σε ποια βρίσκομαι τώρα». Ελπίζουμε να το εννοούσε.

Πηγή: protothema.gr

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]