Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Τρίκαλα: Στη σκεπή έκρυβαν κάνναβη και στο χωράφι τα χασισόδεντρα

Αφού έψαξαν για τα καλά το σπίτι δυο υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχή των Τρικάλων, χρειάστηκε να… σκαρφαλώσουν στην σκεπή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν την κρύπτη όπου φύλαγαν την παραγωγή της μίνι χασισοφυτείας που καλλιεργούσαν.

Σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο σημείο ανάμεσα στα κεραμίδια, ανακάλυψαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 415 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε δύο εγκαταλελειμμένες αποθήκες κοντά στο σπίτι, όπου διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν κρύψει άλλες δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 114 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και μία αγροτική έκταση στην ίδια περιοχή, όπου ξετρύπωσαν τα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,70, 1,80 και δύο μέτρων που καλλιεργούσαν οι δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν. Το βράδυ της Παρασκευής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από το Τμήμα Τρικάλων για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, συνελήφθη στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας αλλοδαπός καθώς, κατά την διάρκεια έρευνας στην κατοικία του βρέθηκαν 70 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]