Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Το χρώμα των μαλλιών της Κέιτ Μίντλετον αποτελεί την κορυφαία τάση της σεζόν

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις, προσεγμένες μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια, αποφεύγοντας πάντα κάθε είδους υπερβολή. Το χρώμα των μαλλιών της Κέιτ Μίντλετον αποτελεί την κορυφαία τάση της σεζόν.

Αναφορικά με το κομμάτι των μαλλιών της τόσα χρόνια διατηρεί πάνω κάτω το ίδιο μήκος και χτένισμα, ενώ οι πειραματισμοί με το χρώμα τους δεν είναι κάτι που την χαρακτηρίζουν. Μόνο το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να ανοίξει δειλά δειλά το φυσικό καστανό της, υιοθετώντας μια γλυκιά απόχρωση μεταξύ καστανού και ξανθού.

Αυτήν την φορά, ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα με την ανανεωμένη της εμφάνιση, η οποία οφείλεται στο νέο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο, μάλιστα, αποτελεί και την απόλυτη τάση της σεζόν.

Αυτό δεν είναι άλλο από ένα αρκετά πιο ανοιχτό χρώμα, από αυτό που την είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος, με μελί και ξανθά highlights που φωτίζουν αρκετά το πρόσωπό της, κάνοντάς τη να δείχνει νεότερη. Πρόκειται για ένα από τα χρώματα που θα «φορεθούν» πολύ το χειμώνα του 2021, και κυρίως από όσες έχουν καστανά ή ξανθά μαλλιά.

Όσες, λοιπόν, θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, μην διστάσετε να υιοθετήσετε την επιλογή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ για μια άκρως ανανεωμένη και μέσα στη μόδα εμφάνιση.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]