Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Το μανικιούρ της νέας σεζόν – 3 χρώματα που μας απασχολούν ήδη

Μπορεί κάποτε το έντονο nail art να αποτελούσε hot πρόταση και να αγαπήθηκε πάρα πολύ από τις γυναίκες, ωστόσο αυτή η τάση έκανε τον κύκλο της. Πλέον, τα περισσότερα brands από το χώρο της ομορφιάς όπως και οι nail artists προωθούν τη minimal αισθητική στον καλλωπισμό των νυχιών, η οποία τα κάνει να δείχνουν ιδιαίτερα κομψά και περιποιημένα.

Στη βάση αυτής της λογικής, βλέπουμε και αυτή τη νέα σεζόν, αποχρώσεις βερνικιών που αποπνέουν θηλυκότητα, ηρεμία, ταιριάζουν με κάθε outfit, είναι ιδανικές για κάθε περίσταση και δίνουν ένα απαλό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με το κλασικό έντονο κόκκινο, που αποπνέει ερωτισμό και δυναμικότητα, αυτή η απόχρωση καλύπτει την εμφάνισή σου με ένα πέπλο σαγήνης και μυστηρίου. Η διάσημη nail artist Betina Goldstein αποκαλεί αυτό το look “Lady in Red” και όπως θα δεις το συγκεκριμένο βερνίκι αναδεικνύει τέλεια την επιδερμίδα.

Φυσικό χρώμα

So simple and chic, έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο manicure style, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ. Τα φυσικά, «γυμνά» νύχια ποτέ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακά. Ένα βερνίκι σχεδόν διάφανο δίνει την αίσθηση της καθαριότητας και είναι τόσο βολικό όσο κανένα.

Απαλό nude

Αποτελεί ό,τι πιο elegant για την περιποίηση των άκρων. Η συγκεκριμένη εκδοχή του nude κάνει τα νύχια να φαίνονται σχεδόν άβαφα. Τους δίνει όμως έναν γλυκό και καθαρό τόνο. Ακόμη, πρόκειται για ένα χρώμα, που κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς να είναι κάτι κραυγαλέο, ενώ συνδυάζεται με όλα τα outfits και όλα τα looks, ανεξαρτήτως περιστάσεων, χάρη στη διακριτικότητα του.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]