Thursday, April 25, 2024

Latest Posts

Τέξας: Κόντεψαν να καούν – Δεν μύριζαν τους καπνούς λόγω ανοσμίας από κορωνοϊό

Παραλίγο να καεί ζωντανή μία οικογένεια στο Γουάκο του Τέξας, καθώς όλα τα μέλη της είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό και είχαν χάσει την όσφρησή τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μυρίσουν τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι τους, που είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Το μοναδικό μέλος που δεν είχε προσβληθεί από τον ιό ήταν η 17χρονη κόρη της οικογενείας Μπιάνκα Ριβέρα, η οποία αντιλήφθηκε ότι είχε πάρει φωτιά το σπίτι και ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη.

«Άρχισα να μυρίζω καμένο πλαστικό και τότε πετάχτηκα πάνω κι έτρεξα έξω απ’ το δωμάτιό μου», είπε στο τοπικό δίκτυο KWTX.

«Δυσκολεύτηκα να περάσω από το διάδρομο επειδή ήταν γεμάτος με καπνούς» συνέχισε. Έτσι, η κοπέλα ειδοποίησε τα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειας και τους βοήθησε να βγουν τρέχοντας απ’ το σπίτι. «Αντιλήφθηκα ότι έπρεπε να τους ξυπνήσω. Άνοιξα την πίσω πόρτα του σπιτιού και τους έβγαλα έξω έναν-έναν»,
ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις δύο τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής με την πυροσβεστική να υποστηρίζει πως από τύχη δεν θρήνησαν θύματα. «Αυτή η οικογένεια είναι τυχερή που είναι ζωντανή», υποστήριξε σε σχετική ανάρτησή της στο Twitter.

Δεν έχουν καταφέρει να διευκρινίσουν ακόμη τα αίτια της πυρκαγιάς.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]