Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Συρεγγέλα: Η προσφορά της Μπεκατώρου προς όλες τις γυναίκες έχει μεγαλύτερη αξία από τα 10 μετάλλιά της

«Είναι ευχή για την ελληνική κοινωνία να βρουν κι άλλες γυναίκες το θάρρος που βρήκε η Σοφία Μπεκατώρου να αποκαλύψει δημόσια την εφιαλτική ιστορία της σεξουαλικής κακοποίησής της και να μιλήσουν», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στα social media η υφυπουργός Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρία Συρεγγέλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου συγκλόνισε, μιλώντας δημόσια, με δύναμη και θάρρος, για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας στη διαδικτυακή Ημερίδα “Σπάσε τη Σιωπή-Μίλησε, Μην ανέχεσαι”, μία πρωτοβουλία του υφυπουργείου Αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την “Προστασία των Παιδιών στον Αθλητισμό”. Με τη συγκλονιστική αυτή ομιλία της, η προσφορά της Σοφίας προς το κοινωνικό σύνολο και προς όλες τις γυναίκες έχει μεγαλύτερη αξία ακόμα και από τα 10 μετάλλια, με τα οποία τίμησε την Ελλάδα. Είναι ευχή για την ελληνική κοινωνία να βρουν κι άλλες γυναίκες το θάρρος που βρήκε η Σοφία Μπεκατώρου να αποκαλύψει δημόσια την εφιαλτική ιστορία της σεξουαλικής κακοποίησής της και να μιλήσουν.

Όλες οι δομές της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών -τα 42 Συμβουλευτικά Κέντρα, οι 20 Ξενώνες Φιλοξενίας και η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή SOS 15900, είναι πάντα σε λειτουργία και έτοιμες να υποστηρίξουν γυναίκες-θύματα βίας».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]