Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Στην Κυψέλη Τσιόδρας και Κικίλιας: «Το μέτρο των τεστ είναι από τα πιο σημαντικά»

Στην Κυψέλη όπου γίνονται στοχευμένα τεστ κορονοϊού από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκαν πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως είπε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας τα τεστ γίνονται καθώς το κέντρο της Αθήνας είναι σύμφωνα με τα στοιχεία από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές.

«Η επιδημία είναι τοπική και πρέπει να εντείνονται οι έλεγχοι που γίνονται», είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να ληφθούν κι άλλα μέτρα κατά του κορονοϊού απάντησε: «Αυτο το μέτρο των τεστ είναι από τα πιο σημαντικά».

ΜΕΘ
Το ζήτημα των ΜΕΘ στην πανδημία, παραμένει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Πηγές του υπουργείο Υγείας, απαντώντας στην κριτική που ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέρουν:

«Περιφρονούν τα έργα των άλλων, όσοι δεν έχουν να παρουσιάσουν δικό τους έργο. 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ 557 ΜΕΘ. Σε 14 μήνες, οι ΜΕΘ έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Εμείς συνεχίζουμε να ανοίγουμε ΜΕΘ, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κάνει αντιπολίτευση πάνω στην πανδημία. Δυστυχώς, χειρότερο από την ανικανότητα είναι να είσαι ικανός για όλα».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]