Tuesday, April 16, 2024

Latest Posts

Προς νέα μέτρα για τη θωράκιση των ΑΕΙ μετά τον προπηλακισμό του πρύτανη

Δέσμη νέων μέτρων για τη θωράκιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των πανεπιστήμιων εξετάζει η κυβέρνηση, μετά τον προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη.

Η νέα δέσμη μέτρων θα συζητηθεί την Δεύτερα στις 4 το απόγευμα σε τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τις πρυτανικές αρχές της χώρας.

«Ο απαράδεκτος, φασιστικός, προπηλακισμός του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκτός από ομόθυμη καταδίκη απαιτεί και την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση της ακώλυτης λειτουργίας και της προστασίας των Πανεπιστήμιων» τονίζει η κυβέρνηση.

«Οι δράστες θα επικηρυχθούν. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει», σχολίασε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που είχαν σχέση με την κατάληψη «Βανκούβερ» και άλλες ομάδες του αναρχικού χώρου «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε ο πρύτανης του ΟΠΑ, Δημήτρης Μπουραντώνης σύμφωνα με την Καθημερινή.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]