Thursday, April 25, 2024

Latest Posts

Μέσω jet ski παρέλαβε 323 κιλά χάσις , «πιάστηκε όμως στα δίχτυα της Δίωξης» – 3.200.000 ευρώ η αξία

Με… κινηματογραφικό τρόπο παρέλαβε μια μεγάλη ποσότητα χασίς, ωστόσο εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η σύλληψή του. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 323 περίπου κιλά ακατέργαστης κάνναβης ο οποίος «πιάστηκε στα δίχτυα» που είχαν «απλώσει» οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην παραλιακή περιοχή της Δασιάς, στην Κέρκυρα, έχοντας στην κατοχή του 72 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 322 κιλών και 402 γραμμαρίων.

p97vsu4m

Όπως διαπιστώθηκε, από την αστυνομική έρευνα, η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, που ο αλλοδαπός είχε σκοπό να αποκρύψει σε πυκνή βλάστηση, παραδόθηκε στην κατοχή του, λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, μέσω θαλάσσης, από δράστες, που ακόμη αγνοούνται και οι οποίοι χρησιμοποίησαν δύο ταχύπλοα σκάφη, τύπου jet ski, για να προσεγγίσουν την παραλία της Δασιάς.

Σήμερα το πρωί σε έρευνα που έγινε στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 484 γραμμαρίων περίπου και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, Μάνθος Γιαννούλης, «η αξία στην εγχώρια αγορά, για τη συνολική συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ποσό των 3.200.000 ευρώ».

yh1gbhhi

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα για τον εντοπισμό οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών στη βορειοανατολική ακτογραμμή του νησιού της Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]