Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Ο λόγος που δεν μπήκαν οι συντάξεις Νοεμβρίου

Συντάξεις – Αναδρομικά: Δεν έγινε η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε ζυγό αριθμό 0,2,4,6,8 λόγω της ύπαρξης τεχνικού προβλήματος των τραπεζών.

Ειδικότερα όπως αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος λόγω της ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών, γνωστή ως TARGET2, δεν είναι εφικτή προς το παρόν, η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων. Ως αποτέλεσμα του προβλήματος αυτού δεν είναι δυνατόν να γίνουν μεταφορές κεφαλαίων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. Η διόρθωση του πανευρωπαϊκού αυτού τεχνικού προβλήματος αναμένεται να γίνει σύντομα.

Έτσι μετά την επίλυση του προβλήματος θα γίνει και η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες από κατοίκους-συνταξιούχους στα Πατήσια, λόγω του ότι οι συνταξιούχοι έχουν συνηθίσει οταν είναι η πληρωμή των συντάξεων, ημέρα Δευτέρα να βλέπουν τα χρήματα τους από την Παρασκευή το απόγευμα στήθηκαν στα ATM και περίμεναν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η πληρωμή για τις συντάξεις Νοεμβρίου και τα αναδρομικά των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 θα πρέπει να γίνει την Δευτέρα.

Επίσης στις 27 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ). Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Και στις 29 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ , τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]