Friday, April 26, 2024

Latest Posts

Οριστικό, χωρίς κόσμο οι αγώνες στα γήπεδα, αποφάσισε η κυβέρνηση

Αναστολή της απόφασης για κόσμο στα γήπεδα αποφάσισε η κυβέρνηση μετά και την αύξηση των κρουσμάτων. Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ότι οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα, ωστόσο σήμερα ο Μητσοτάκης, έδωσε κόκκινη κάρτα και έτσι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο.

Την ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα ανακοίνωσε η κυβέρνηση το πρωί της Τρίτης με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]