Friday, April 19, 2024

Latest Posts

ΟΑΚΑ κολυμβητήριο: Ξεκόλλησαν τα πλακάκιατης πισίνας – Εκτός νερού οι αθλητές

Εκτός κανονικών προπονήσεων θα μείνουν για διάστημα περίπου 15 ημερών οι αθλητές της εθνικής ομάδας καταδύσεων, λόγω προβλήματος στο καταδυτήριο του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, κάποια πλακάκια έχουν ξεκολλήσει από τον πυθμένα της δεξαμενής και η διοίκηση του Ολυμπιακού Κέντρου υποχρεώθηκε να κλείσει την πισίνα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης.

Με δεδομένο ότι στην πρωτεύουσα δεν υπάρχει άλλο εν λειτουργία προπονητήριο καταδύσεων, οι αθλητές που προετοιμάζονται για τον αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (είναι προγραμματισμένος για τον Μάρτιο στο Τόκιο) θα πρέπει για το προσεχές διάστημα να περιοριστούν σε ξηρή προπόνηση. Από την ΚΟΕ εκφράζεται η ελπίδα ότι η αποκατάσταση της ζημιάς θα ολοκληρωθεί σύντομα, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας.

«Έχουμε έρθει σε απόγνωση, καθώς και πάλι μένουμε εκτός νερού, δύο μήνες πριν από το προολυμπιακό, και δεν μπορούμε να προπονηθούμε κανονικά, διότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Τι να πω στους αθλητές;» ήταν η τοποθέτηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Πέτρου Φυρίγου.

 

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]