Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Νέα αναβολή της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die»

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» αναβάλλεται για ακόμη μία φόρα εν μέσω της επιδημίας του κορoνοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε, η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 12 Νοεμβρίου, αλλά μεταφέρεται για το 2021, και πιο συγκεκριμένα για τις 2 Απριλίου, έναν σχεδόν χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

«Οι παραγωγοί MGM, Universal και (οι παραγωγοί) της ταινίας του Μποντ, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα ότι η κυκλοφορία του No Time To Die, της 25ης ταινίας της σειράς Τζέιμς Μποντ, θα καθυστερήσει έως τις 2 Απριλίου 2021, προκειμένου να προβληθεί σε ένα παγκόσμιο κινηματογραφόφιλο κοινό. »Κατανοούμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για τους θαυμαστές μας, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το No Time To Die τον επόμενο χρόνο».

Στην Αμερική οι κινηματογράφοι στο Λος Αντζελες και τη Νέα Υόρκη, στις δυο από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως δηλαδή παραμένουν ακόμα κλειστοί ενώ και τα κρούσματα στην Ευρώπη έχουν αρχίσει και πάλι να αυξάνονται, οπότε τα στούντιο αναβάλουν συνεχώς τις ταινίες τους περιμένοντας τη στιγμή που η κατάσταση θα είναι ασφαλής ΄ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στις αίθουσες.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]