Saturday, April 20, 2024

Latest Posts

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα παιδικά χρόνια, και το Fame Story – Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην επιθυμία του να γίνει γιατρός, αλλά τον κέρδισε το τραγούδι. Μίλησε ακόμη για τη συμμετοχή του στο Fame Story, αλλά και για πιο προσωπικά ζητήματα, όπως αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια και ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον. Επίσης, αναφέρθηκε και στη σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο.

Για την ενασχόληση με τη μουσική που ξεκίνησε από τα 5 είπε: «Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο σε ηλικία 5 ετών. Πήγαινα και έπαιζα ότι άκουγα. Και οι γονείς μου κατάλαβαν ότι έχω τρέλα με τη μουσική. Και όταν τελείωνα το σχολείο ήθελα να κάνω πρόβες. Τα αδέλφια μου διάβαζαν 8 ώρες πιάνω εγώ δυο αλλά το είχα! Ήθελα να μπω στην ιατρική όταν τελείωσα το σχολείο, αλλά με κέρδισε η μουσική. Μια φίλη μου έκανε την αίτηση για το Fame Story, χωρίς να το ξέρω και όταν με κάλεσαν από την παραγωγή, πήγα».

Για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του είπε: «Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Μεγάλωσα στο Ίλιον…. Εκεί μένουν οι γονείς μου… Είμαστε τρίδυμα. Είμαστε τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Είχε γίνει τότε τεράστιο θέμα, ήταν εξωπραγματικό για εκείνη την εποχή… Η μητέρα μου έδωσε συνέντευξη τότε στη Σεμίνα Διγενή και πέρασε το μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα. Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα, στο εξωτερικό. Η μαμά μου είναι ¨μπουμπουλίνα”! Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου. Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι είναι οι γονείς μου και μου λένε “ζήσε και λίγο”».

Για το αν σκέφτεται να παντρευτεί και ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον, είπε: «Δεν θα ήθελα ακόμα να κάνω οικογένεια αλλά κάποια στιγμή σκέφτομαι τον εαυτό μου πατέρα. Να ξεπερνάμε μαζί τα όποια προβλήματα, να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου σχέση και η γυναίκα που θα είναι μαζί μου πρέπει να αγαπάει τη δουλειά μου. Να ξεπερνάμε μαζί τα προβλήματα, να με στηρίζει… Να έχει χιούμορ, να έχει εσωτερική ομορφιά…»

Για τη σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο, είπε: «Διαβάζω όλες τις κριτικές, προσπαθώ να μη μπαίνω σε φάση που θα με επηρεάζουν… Θέλω να μιλάω με τα τραγούδια… Έχω καταφέρει να μη με επηρεάζει αρνητικά (η κακή κριτική)… Είναι ωραίο να έχεις έναν εμπνευστή στη ζωή. Ένας από αυτούς που εμπνεύστηκα είναι ο Αντώνης Ρέμος, έχει μια εκπληκτική φωνή… Παίρνω στοιχεία από τον οποιοδήποτε. Έχω τεράστια αγάπη στον Μάνο Χατζηδάκι, στον Τσιτσάνη, στον Κώστα Χατζή, στον Χατζηνάσιο…».

Για τη σχέση του με τις θαυμάστριες, είπε: «Έχω φανταστική σχέση με τις θαυμάστριες μου. Προτάσεις δεν είχα από θαυμάστριες γιατί είμαι παλιομοδίτης και κάνω εγώ προτάσεις».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]