Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Κρούσματα: Αυτές είναι 18 πιο επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές

Στις πιο επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές της χώρας αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό, μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα σήμερα.

Οι 18 περιοχές αυτές, σύμφωνα με το επιδημιολογικό φορτίο των 14 τελευταίων ημερών, είναι οι εξής: Η Πέλλα, η Δράμα, τα Γρεβενά, η Θεσσαλονίκη, η Πιερία, η Φλώρινα, η Ημαθία, η Λάρισα, το Κιλκίς, η Ξάνθη, η Χαλκιδική, η Μαγνησία, η Καρδίτσα, η Καβάλα, τα Τρίκαλα, ο Έβρος, οι Σέρρες και η Ροδόπη.

Η σειρά έχει μεταβληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε ειδικά στην Πιερία, όπου, όπως είπε, «μας προβληματίζει γιατί το επιδημιολογικό φορτίο αντί να είναι σταθερό ή να μειώνεται όπως σε άλλες περιοχές, δυστυχώς αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα».

«Άρα θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η πιστή τήρηση των μέτρων είναι επιβεβλημένη και αναγκαία, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή, σε κάθε πόλη, κάθε χωριό, κάθε γωνιά της Πιερίας. Κάτι που προφανώς ισχύει και για τους κατοίκους όλων των παραπάνω επιβαρυμένων περιοχών οι οποίοι πρέπει να παραμείνουν και εκείνοι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην προκύψουν βέβαια δυσάρεστες εκπλήξεις», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]