Wednesday, April 24, 2024

Latest Posts

Καταγγελία παρενόχλησης από 22χρονη για παίκτη του ΠΑΟΚ

Μία 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής, κατηγορεί τον Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πρίν από τρία χρόνια.

Η 22χρονη κοπέλα ζει στο Ντουμπάι και ανάρτησε στα social media κάποια από τα μηνύατα που φαίνεται να της έστειλε ο 27χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε για την εμπειρία της και στο αιγυπτιακό albawabhnews.

παρενοχληση παοκ

Σύμφωνα με την κοπέλα, αρχικά δέχθηκε μηνύματα στο Instagram όπου και της ζήτησε να συναντηθούν. Αφού εκείνη αρνήθηκε άρχισε να την βρίζει αποκαλώντας την «σκύλα» με αποτέλεσμα εκείνη να τον μπλοκάρει.

παρενοχληση παοκ 2

Δεν έμεινε εκεί όμως η ιστορία καθώς η ίδια άναφέρει χαρακτηριστικά «Στη συνέχεια μού έστειλε στο Snapchat και μου ζήτησε και πάλι να συναντηθούμε στο σπίτι του. Αρνήθηκα ξανά και με ρώτησε αν έχω κάνει σεξ πρόσφατα. Απάντησα ”ναι”. Τότε με αποκάλεσε πόρνη, με μπλόκαρε εκ νέου, αλλά τον βρήκα μετά από λίγο καιρό στο Instagram και του έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα: ”Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποια είμαι, έχεις κοπέλα και συνεχίζεις να μου στέλνεις μηνύματα, οπότε εγώ είμαι η πόρνη ή εσύ ο μ%#@ς;” Μετά από αυτό άρχισε να με απειλεί ότι θα πει αυτό που του είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Το κάνω αυτό γιατί θέλω όλα τα κορίτσια να μάθουν ποιος είναι».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]