Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Κάλεσμα αλληλεγγύης και ευθύνης στις επιχειρήσεις της Αττικής από την Περιφέρεια

Από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης ως σήμερα, η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται σε διαρκή επαφή και συνεργασία με δεκάδες επιχειρήσεις, που επιθυμούν μέσα από τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούν, να συνδράμουν το έργο των υπηρεσιών μας για την στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας.

Έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή Συμμαχία Κοινωνικής Ευθύνης και Αλληλεγγύης για να πετύχουμε ένα στόχο, να μην βρεθεί μόνος του ούτε ένας πολίτης της Αττικής, σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας δύσκολη συγκυρία.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινωνικής συμμαχίας, έχουν παραχωρηθεί τους τελευταίους μήνες στην Περιφέρεια Αττικής 30 αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των κοινωνικών μας υπηρεσιών, αλλά κι από τις κινητές ομάδες που διεξαγάγουν στοχευμένα test ανίχνευσης του covid-19, σε κοινωνικές δομές, οίκους ευγηρίας, εκπαιδευτικές μονάδες, για τις ανάγκες του τομέα Πολιτικής Προστασίας, κλπ.

Συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Αττικής έχουν παραχωρηθεί

· Δώδεκα (12) επιβατικά ΙΧ οχήματα από την εταιρεία LION RENTAL A.E. , προς την Αντι-περιφέρεια Πειραιά, για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών Δήμων του Πειραιά
· Πέντε (5) επιβατικά ΙΧ οχήματα για 3 μήνες από την εταιρεία «ΕΪΕΛNΤΙ ΟΤΟΜΟΤΙΒ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ>>, για την εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών της Περιφέρειας Αττικής.
· Τρία (3) αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση αναγκών της Περιφέρειας Αττικής, από την εταιρεία «VOLVO CAR HELLAS».
· Εννέα (9) επιβατικά ΙΧ οχήματα από την εταιρεία “ARVAL HELLAS ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.”.
· Ένα (1) επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο 4Χ4, μάρκας BMW, μοντέλο του 2007, από την εταιρεία SuperStrada, με δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.

Με αφορμή τις δωρεές αυτές, αλλά και τη μεγάλη μάχη που καλούμαστε να δώσουμε για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία, ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε: «Έχουμε ήδη εισέλθει στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και προετοιμαζόμαστε ως Περιφέρεια να αναπτύξουμε νέες δράσεις και πρωτοβουλίες, ώστε αξιοποιώντας και τις εμπειρίες του προηγούμενου διαστήματος, να καταφέρουμε να μειώσουμε τις συνέπειες της επικείμενης υγειονομικής κρίσης για τους πολίτες της Αττικής. Στην προσπάθειά μας αυτή θα χρειαστούμε και πάλι το πλεόνασμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης των επιχειρήσεων μας, από τις οποίες ζητούμε να μας συνδράμουν ξανά, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε για μια ακόμη φορά αποτελεσματικοί στις παρεμβάσεις μας.

Ταυτόχρονα, οφείλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους μας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα , γιατί χάρη και στη δική τους βοήθεια, η Αττική βγήκε νικητής στην πρώτη μεγάλη μάχη που δώσαμε με τον κορωνοϊό. Ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]