Thursday, April 18, 2024

Latest Posts

«Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας»

Σε 11.174 ωφελούμενους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων θα διανεμηθούν τον Φεβρουάριο, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στο πλαίσιο του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Αττικής.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν τον Φεβρουάριο από την Περιφέρεια Αττικής, σε 11.174 ωφελούμενους που διαμένουν σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).
Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν από 3 έως 24 Φεβρουαρίου 2021 και θα δοθούν είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υλικής συνδρομής, νωπά και είδη οπωροπωλείου καθώς και βρεφικά είδη και είδη υγιεινής.

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το εξής χρονοδιάγραμμα:

3/2 Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας
4-5/2 Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας
8-9-10/2 Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρεντη
11/2 Δήμος Κορυδαλλού
12/2 Δήμος Αίγινας
12/2 Δήμος Σπετσών
15-16-17/2 Δήμος Πειραιά
18-19/2 Δήμος Σαλαμίνας
18-19/2 Δήμος Περάματος
22/2 Δήμος Κυθήρων
22/2 Δήμος Αγκιστρίου
24/2 Δήμος Πόρου
24/2 Δήμος Τροιζηνίας -Μεθάνων

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Κανένας πολίτης δεν πρέπει να νιώθει μόνος σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε ευάλωτο συνάνθρωπό μας. Είναι ηθική μας υποχρέωση και απόλυτη προτεραιότητά μας. Σ’ αυτό το πλαίσιο στόχος μας να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσά για τους πολίτες της Αττικής που έχουν ανάγκη και να τα αξιοποιήσουμε με γρήγορες διαδικασίες».
Να σημειωθεί πως η διανομή  θα πραγματοποιηθεί  τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]