Friday, April 19, 2024

Latest Posts

Η αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Σοβαρές διαστάσεις έχει πάρει η καταγγελία της Ζέτας Δούκα, ότι ο Γιώργος Κιμούλης, την έβρισε και την κλότσησε κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στο θέατρο. Τι απαντά ο ίδιος.

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης. «Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα» είπε χαρακτηριστικά. «Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμη και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει.

Ακόμη αναφερόμενος για εκείνη την παράσταση υποστήριξε πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο κακός θιασάρχης, είπε αναφερόμενος στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για εργατική διαφωνία, η οποία λύνεται όταν κάποιος πάει στον εργοδότη και πει «ο τάδε μου φέρεται άσχημα και σε παρακαλώ πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας». «Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε» είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της» είπε σε άλλο σημείο.

Μάλιστα, συνέδεσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, με τα όσα αποκάλυψε προ ημερών η Σοφία Μπεκατώρου, για τον βιασμό της, όταν ήταν 21 ετών, μια κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών σε ολόκληρη την Ελλάδα. «Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοσδήποτε βγαίνει και είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια να υπερβάλει να μιλάει για ψευδή γεγονότα» είπε.

Μάλιστα, στη συνέχεια είπε πως «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]