Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Δολοφονία μητέρας στα Χανιά: Τον Νορβηγό σύντροφο της 54χρονης αναζητούν οι αρχές (βίντεο)

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στα Μεσκλά Χανίων, Στρατής Μπριτζολάκης, αναφορικά με το έγκλημα που συγκλόνισε εχτές την Κρήτη, με τη δολοφονία 54χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε σε λίμνη αίματος στο σπίτι όπου διέμενε.


«Εχθές ανακάλυψαν μία γυναίκα νεκρή, δολοφονημένη. Δεν γνωρίζουμε ποιος τη σκότωσε. Το πιο πιθανό είναι ο σύντροφός της από ό,τι φαίνεται, ένας Νορβηγός ο οποίος αναζητείται. Η γυναίκα ήταν γύρω στα 54-55, αυτός ήταν γύρω στα 47», είπε ο κ. Μπριτζολάκης.

«Έμεναν λίγο καιρό στο χωριό, τους γνωρίζαμε λίγο. Αλλά φαίνονταν πολύ καλοί. Η κυρία είχε τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους. Σκέφτονταν να ανοίξουν επιχείρηση στο χωριό, ήθελαν να ανοίξουν ένα μεζεδοπωλείο. Στη γειτονιά αυτή μένουν κυρίως Άγγλοι. Οι περισσότεροι είναι μόνιμοι κάτοικοι. Το ζευγάρι αυτό νοίκιαζε εκεί. Εκ των υστέρων άκουσα ότι έπιναν και οι δύο, το ζευγάρι. Τα παιδιά, όπως διάβασα, είναι με τους πρώην συζύγους της γυναίκας, τα δύο στην Κρήτη, και το ένα στην Αθήνα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]