Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Δήμος Νέας Ιωνίας: Δωρεάν tablet σε μαθητές για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

Με δωρεάν tablet και κάρτες προπληρωμένου χρόνου σύνδεσης στο διαδίκτυο προμήθευσε μαθητές των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο Δήμος Νέας Ιωνίας, θέλοντας να συνεισφέρει έμπρακτα στο εκπαιδευτικό έργο της πόλης μας σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Νέας Ιωνίας προχώρησε σε έκτακτη επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών, προκειμένου να εξοπλιστούν οι μαθητές με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η παράδοση/παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (8/1) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τους διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων, παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου, της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Ελένης Αλατσίδου, της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ράνιας Χρυσανθοπούλου και της Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελικής Δούκα.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες των σχολικών μας μονάδων επιφορτίστηκαν να διανείμουν την προσφορά αυτή σύμφωνα με τα κριτήρια και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Να σημειωθεί ότι μαζί με τα tablets δόθηκαν επίσης υφασμάτινες μάσκες προστασίας, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διανομές για τα νηπιαγωγεία της πόλης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου με δήλωσή της τόνισε:

«Για εμάς, η Παιδεία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξουμε ενεργά τους μαθητές των ευάλωτων νοικοκυριών της πόλης μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε τις ανάγκες τους με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για να μη χάσουν τα διαδικτυακά μαθήματά τους. Άλλωστε η πρόσβαση στη γνώση είναι θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών.
Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε όλα τα παιδιά να έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να μη στερηθούν κανένα μάθημά τους».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]