Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 3-2: Δεν άντεξε και κινδυνεύει να μείνει έξω!

Η Αϊντχόφεν… πλήρωσε τον ΠΑΟΚ με το ίδιο νόμισμα μετά το ματς της Τούμπας, κάνοντας ανατροπή και επικρατώντας με 3-2 σκορ.

«Φωτιά» στον όμιλο του Δικεφάλου, καθώς η Αϊντχόφεν επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ, έφτασε τους έξι βαθμούς, έναν πάνω από τους «ασπρόμαυρους» και ενώ η Γρανάδα είναι στην κορυφή με 10.

Οι Ολλανδοί πλήρωσαν με το ίδιο… νόμισμα τον Δικέφαλο μετά το ματς της Τούμπας, καθώς ήταν η σειρά τους να κάνουν μεγάλη ανατροπή, από 0-2 σε 3-2, με τους Βαρέλα και Τζόλη να σκοράρουν για τον ΠΑΟΚ και τους Γκάγκπο, Νταμφρις και Μάλεν να βρίσκουν δίχτυα για την Αϊντχόφεν.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, παίρνοντας τα ηνία και φτάνοντας στο γκολ με το… καλημέρα, με τον Τζόλη να σουτάρει στο 4ο λεπτό από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα να κοντράρει στον Βαρέλα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισαν στα καρέ τους τους Ολλανδούς και έφτασαν στο 0-2 στο 13′. Ο Ζίβκοβιτς έκανε μία τρομερή ενέργεια από τα δεξιά, σέντραρε για τον Σβαμπ που με μία σκαφτή μπαλιά βρήκε τον Τζόλη ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι σκόραραν στο δύο λεπτά νωρίτερα, με το γκολ του Μάλεν να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες της Αϊντχόφεν βγήκαν στην… αντεπίθεση και βρήκαν την απάντηση στο 20′ με τον Γκάγκπο να μπαίνει στην περιοχή, να σουτάρει και να νικάει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς μειώνοντας σε 1-2.
Οι γηπεδούχοι όντας με την πλάτη στον… τοίχο και αφού ήθελαν μόνο τη νίκη, πίεσαν, έχοντας αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με μεγαλύτερες του Νταμφρις στο 25′ όταν η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι, αλλά και του Μάλεν στο 42ο λεπτό, μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών της Αϊντχόφεν, σούταρε, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να κάνει δύσκολη απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ακριβώς ο ΠΑΟΚ στο πρώτο. Με… ξέσπασμα! Αρχικά ο Μαντουέκε ισοφάρισε στο 51ο λεπτό και στη συνέχεια ο Μάλεν, παίρνοντας το… ριμπάουντ από το σουτ του Ζάχαβι και την απόκρουση του Ζίβκοβιτς, έγραψε το 3-2. Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, οι γηπεδούχοι έκλεισαν όλους τους χώρους και έβαλαν δύσκολα στους «ασπρόμαυρους» που τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση.

MVP: Ο Κόντι Γκάκπο ήταν εξαιρετικός, καθώς εκτός από το γκολ που πέτυχε για το 1-2, αλλά και την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης, ήταν ιδιαίτερα κινητικός και ταλαιπώρησε πολύ τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ

DOWN: Μία εμφάνιση από αυτές που δεν μας είχε συνηθίσει φέτος έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που υπέπεσε σε λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν είχε καλή παρουσία. Το ίδιο και ο Τσόλακ, που ήταν… άφαντος στα 69 λεπτά που αγωνίστηκε, χωρίς να βοηθάει σε κανένα σημείο του αγώνα τον ΠΑΟΚ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάμφρις 90+ / Ελ Καντούρι 64′, Αουγκούστο 71′, Μπίσεσβαρ 90+

ΠΑΟΚ: Ζ.Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Κρέσπο (86′ Ουαγκέ), Τσιγγάρας (69′ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί (86′ Μπίσεσβαρ), Σβαμπ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58′ Μουργκ), Τσόλακ (69′ Σβιντέρσκι)

Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Τέζε, Μποσαλί, Μαξ, Νταμφράις, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Μαντουέκε (78′ Τζούνιορ), Γκάγκπο, Μάλεν (90+2′ Λεντέσμα), Ζάχαβι (71′ Ζάχαβι)

Πηγή:sportime.gr

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]