Friday, April 19, 2024

Latest Posts

Αργυρούπολη: Τρεις συλλήψεις ανήλικων για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο (βίντεο)

Τον τρόμο και τον πανικό στην Αργυρούπολη σκόρπισε μια συμμορία 30 ανήλικων, από την Γλυφάδα. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να μαχαιρώσουν τέσσερις φορές έναν 17χρονο, με ένα από τα τραύματα να βρίσκεται μόλις λίγα χιλιοστά από την καρωτίδα.

Τρεις από τους ανήλικους δράστες βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ενώ η μητέρα του τραυματία ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του MEGA.
Αυτά είναι τα σημάδια από τις τέσσερις μαχαιριές με στιλέτο από ένα 16χρονο στο σώμα ενός 17χρονου μαθητή στην πλατεία του Αγίου Ελευθέριου στην Αργυρούπολη.

Ένα από τα τραύματα θα μπορούσε να ήταν μοιραίο για την ζωή του καθώς για λίγα χιλιοστά η λεπίδα δεν τον πέτυχε στην καρωτίδα.


Η συμμορία των 30

Η συμμορία των 30 ανήλικων αποτελείται από άτομα που μένουν στην περιοχή της Τερψιθέας στην Γλυφάδα. Το βράδυ του Σάββατου συγκεντρωθήκαν και κινήθηκαν στα στενά της Αργυρούπολης οπλισμένοι με στόχο να ληστέψουν και να τα τραυματίσουν.

Όταν είδαν τον 17χρονο και τους φίλους του ορμήσαν πάνω τους αδιαφορώντας εάν τους τραυματίσουν.

Ανήλικοι μαχαιροβγάλτες

Όπως υποστήριξε ο 17χρονος τραυματίας ο ανήλικος μαχαιροβγάλτης που του επιτέθηκε του το έκανε χωρίς νωρίτερα να έχει προηγηθεί κάτι. Κατά τη διαφυγής τους τα μέλη της συμμορίας των 30 από την Τερψιθέα επιτέθηκαν σε ακόμη έναν ανήλικο που βρέθηκε τυχαία στον δρόμο τους.

Από την αστυνομία έχουν συλληφθεί τρεις ανήλικοι ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 4 αδικήματα. Συγκεκριμένα για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της εισαγγελικής λειτουργού οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν τους δυο ανήλικους. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή ανηλίκων όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]