Friday, March 29, 2024

Latest Posts

Αποκλείστηκε λόγω… μοιχείας ο παγκόσμιος πρωταθλητής

Αποκλεισμός για μοιχεία… Αυτό συνέβη στον Ιάπωνα τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης Ντάιγια Σέτο, ο οποίος θα πρέπει να μείνει εκτός πισίνας μέχρι το τέλος του έτους, αφότου ένα τοπικό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του σε «ξενοδοχείο ημιδιαμονής», με μια γυναίκα που δεν ήταν η σύζυγός του.

Ο Σέτο, σύμφωνα με όσα διευκρίνισε η ομοσπονδία (που δεν ανησυχεί, παρότι ο πρωταθλητής της έχει Ολυμπιακές φιλοδοξίες κι ετοιμάζεται για το Τόκιο 2020) δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή να προπονηθεί με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα (αλλά μόνος), έως το τέλος του έτους. Επιπλέον, του αφαιρέθηκε ο ρόλος του αρχηγού στην ιαπωνική ομάδα κολύμβησης.

Στο παλμαρέ του ο Σέτο μετρά τέσσερις παγκόσμιους τίτλους, είναι πρωταθλητής των 200 και 400 μέτρων μικτή και στην τελευταία απόσταση κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016.

«Ζητώ συγγνώμη. Θέλω να συνεχίσω το κολύμπι και να ξαναχτίσω την εμπιστοσύνη της οικογένειάς μου, η οποία επλήγη βαθιά από την ανεύθυνη συμπεριφορά μου», δήλωσε ο Σέτο. «Θέλω να συνεχίσω να παίρνω στα σοβαρά το άθλημά μου, έτσι ώστε όλοι να με αναγνωρίζουν ως πρωταθλητή κολύμβησης».

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]