Thursday, March 28, 2024

Latest Posts

Αντονέλι: Σώθηκε από πτώση και πέθανε από τον κορωνοϊό ο 21χρονος ποδηλάτης

Ο 21χρονος ποδηλάτης Michael Antonelli που είχε σωθεί το 2018 από τρομακτική πτώση από βράχο εν ώρα αγώνα, πέθανε την Πέμπτη (3/12) από τον covid-19 στο Σαν Μαρίνο
Συγκλονίζει την γειτονική Ιταλία η ιστορία του 21χρονου ποδηλάτη Michael Antonelli.

Γεννημένος στις 30/11/1999 στο Σαν Μαρίνο είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως ποδηλάτης αλλά όλα σταμάτησαν το 2018, όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό ατύχημα στην διάρκεια ενός αγώνα ποδηλασίας.

Στο 91ο χλμ της διαδρομής από τη Φλωρεντία στο Βιαρέτζιο έπεσε από βράχο κατά την διάρκεια κατάβασης και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Μετά από έναν προσωπικό «Γολγοθά» αποθεραπειών, τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να αναγνωρίζει πρόσωπα και να τρέφεται κανονικά.

Δεν πρόλαβε όμως να σταθεί ξανά στα πόδια του… Προσβλήθηκε από τον covid-19 και την Δευτέρα (30/11) ανήμερα των γενεθλίων του εισήλθε στο νοσοκομείο στην πατρίδα του το Σαν Μαρίνο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Πάλεψε… αλλά δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή Πέμπτη (3/12).

Είχαν περάσει 2 χρόνια και 4 μήνες μετά από το σοβαρό ατύχημα, ωστόσο δεν μπόρεσε να βγει νικητής και από τη μάχη με τον φονικό ιό.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]