Thursday, April 18, 2024

Latest Posts

Έπιασαν διαρρήκτες και ταυτόχρονα εξιχνίασαν… ληστεία σε καφετέρια

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν νυχτερινή περιπολία στην περιοχή Παλιά του Βόλου συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο νεαρούς Αλβανούς που παραβίαζαν μια παιχνιδομηχανή έξω από ένα κατάστημα, αλλά χωρίς να το ξέρουν είχαν στα χέρια τους και… τον ληστή μιας καφετέριας.

Οι δράστες ηλικίας 20 και 23 χρόνων δεν προέβαλαν αντίσταση και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν κέρματα αξίας 850 ευρώ που είχαν αρπάξει από τον κερματοδέκτη της παιχνιδομηχανής, καθώς και τα διαρρηκτικά τους εργαλεία.

Ωστόσο, όταν προσήχθησαν στην Ασφάλεια, διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος ήταν αυτός που είχε καταγραφεί σε οπτικό υλικό να ληστεύει μια καφετέρια στις 23 Οκτωβρίου!

Αμέσως κλήθηκε η 50χρονη υπάλληλος του καταστήματος, την οποία είχε απειλήσει ζητώντας τις εισπράξεις και τελικά του έδωσε 40 ευρώ. Η γυναίκα αναγνώρισε το νεαρό ληστή και εκείνος παραδέχτηκε ότι την λήστεψε και της ζήτησε συγγνώμη!

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και παρέλαβε την δικογραφία για την ληστεία σε βάρος του 20χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε στο ανακριτή για να απολογηθεί.

Latest Posts

Διαβάστε ακόμη

STAY IN TOUCH

Για ενημέρωση με όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ειδικές ανακοινώσεις.

Συμπληρώστε το email σας.

[formidable id=2]